Welkom

Informatie

Activiteiten

Contact

Aan/afmelden als lid

Foto's

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Activiteiten

Wat doet Vrouwen Contact Rooi nog meer?

- We gaan elke maandagochtend van 9.00 – 12.00 uur fietsen van april t/m oktober.
- We hebben twee gymclubs, op maandagavond en op dinsdagmorgen.
- We organiseren excursies
- We hebben een lentebijeenkomst
- We maken reisjes
- We maken een middag-fietstocht met excursie, georganiseerd door het bestuur
- We maken een dag-fietstocht als afsluiting van het 1e halfjaar, georganiseerd door de ontspanningsleidsters
- We hebben een kerstviering met een etentje
- We regelen de nodige workshops

Overige informatie

Deelname aan activiteiten is op eigen risico. Het bestuur is hiervoor niet aansprakelijk.

Opgeven is ook betalen en deelname gaat op volgorde van aanmelding en betaling.

Betaling wordt alleen gerestitueerd bij dringende reden omdat de vereniging ook de kosten moet betalen.

Voor alle activiteiten geldt het volgende, opgave via de mail van het secretariaat: info@vrouwencontactrooi.nl

Of: per telefoon aan Jo van Erp: 0413 - 476097
Of: per mail aan Jo van Erp: jovanerp47@gmail.com

En betalen via bankrek. IBAN NL 59 RABO 013 82 80 932 t.n.v. Vrouwen Contact Rooi met vermelding van je naam en de activiteit waaraan je deelneemt.

Programma januari tot en met juni 2024

Dinsdag 9 januari: Nieuwjaarsborrel en muziekavond.

We proosten op het nieuwe jaar en gaan luisteren naar de muziek van zangeres Pearl. Zij brengt een breed repertoire voor ieder publiek.
Locatie: Odendael, aanvang 19.30 uur. Kosten: men krijgt koffie/thee en iets lekkers en 1 Nieuwjaarsborrel. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. Opgave voor 30 dec. 2023.

Vrijdag 26 januari: Kaart- en keezavond.

We gaan weer gezellig een gokje wagen ! Het zou fijn zijn als er enkele keez -spellen meegebracht kunnen worden. Bij opgave vermelden aan welk spel je wilt deelnemen en of je een keez- spel mee kunt brengen. Consumpties zijn voor eigen rekening. Locatie: Dommelzicht, aanvang 19.30 uur. Opgave voor 12 januari.

Donderdag 8 februari: Filmavond.

Vanavond gaan we een komische film bekijken, wat op de lachspieren zal werken ! Locatie: Mariendael, aanvang 19.30 uur. Kosten: Men krijgt 1 koffie/thee en iets lekkers. Overige consumpties voor eigen rekening. Opgave voor 25 januari.

Dinsdag 27 februari: Algemene ledenvergadering met als afsluiting een bingospel.

Alle leden worden uitgenodigd voor het bijwonen van de vergadering. Daarna beginnen we met bingospel waar mooie prijzen aan verbonden zijn. Locatie: Zalencentrum de Beurs, aanvang 19.00 uur. Men krijgt 1 koffie/thee en iets lekkers en 1 consumptiebon. Overige consumpties voor eigen rekening. Opgave voor 13 februari.

Maandag 11 maart Lezing.

Lezing door een notaris met als onderwerp erfrecht en levenstestamenten met de regels van de huidige wetgeving. Belangrijke onderwerpen omdat het nuttig is om je nalatenschap zo goed mogelijk te regelen. Locatie: Dommelzicht, aanvang 14.00 uur.
Men krijgt 1 koffie/thee en koekje, overige consumpties voor eigen rekening. Opgave voor 26 februari.

Woensdag 27 maart: Oud Hollandse Spelen.

Een middag “auverwets” gezellig bij de Gasthuishoeve.We krijgen koffie/thee en vlaai. Overige consumpties voor eigen rekening. Daarna volgt een rondleiding met deelname aan gezelschapsspellen. Locatie: Gasthuishoeve, Kremselen 2, Sint Oedenrode, aanvang 14.00 uur, einde 16.45 uur. Kosten € 10,= over te maken per bank met vermelding van je naam, voornaam en Oud Hollandse Spelen. Opgave voor 13 maart.

Dinsdag 9 april: Bezoek aan het poppenmuseum'.

We gaan een uitzonderlijke collectie poppen bekijken die van authentieke kleding zijn voorzien. Daarnaast zijn er prachtige borduurwerken te bewonderen.
Vertrek: per fiets om 13.30 uur vanaf parkeerplaats de Neul. Kosten: € 5,= voor koffie/thee met gebak en rondleiding. Over te maken per bank met vermelding van je naam, voornaam en “poppenmuseum”. Locatie : Jekschotseweg 21, 5491 RB Sint Oedenrode. Opgave voor 26 maart. Er kunnen maximaal 40 personen aan deelnemen. Bij slecht weer gaan we auto's. Bij opgave vermelden hoeveel personen er mee kunnen rijden Kosten aan de chauffeur te betalen € 2,=.

Donderdag 25 april: Pubquiz.

Op veler verzoek organiseren we weer een pubquiz. Het belooft weer een gezellige avond te worden met leuke opdrachten. Locatie: Odendael, aanvang 19.30 uur. Kosten: € 5,= inkl. 1 koffie/thee en iets lekkers en 1 consumptie, overige consumpties voor eigen rekening. Bedrag over maken per bank met vermelding van je voor- en achternaam en “pubquiz”. Opgave voor 11 april.

Dinsdag 7 mei: Wandeling met een gids.

We gaan een mooie wandeling van rond de 4 km. maken door de prachtige Rooise natuur.
Zorg voor goede wandelschoenen, je moet goed ter been zijn !.
Vertrek vanaf de Bimdhoeve aan de Ollandseweg 165 om 13.30 uur. Er kunnen maximaal 40 personen aan deelnemen. Kosten: € 5,= voor 1 koffie/thee en iets lekkers en 1 glaasje fris. Overige consumpties voor eigen rekening. Opgave voor 23 april. Overmaken per bank met vermelding van je voor- en achternaam en “wandeling”. Bij slecht weer gaat het niet door, bij twijfel kun je bellen naar Riky Latijnhouwers tel. 06 21644320.

Vrijdag 24 mei: Voorjaarsreis met de bus.

We vertrekken om 8.30 bij Sporthal de Streepen.
Om 10.15 u. Aankomst bij basiliek in Oudenbosch. Aan de overkant beginnen we met koffie/thee en appeltaart.
Om 11.00 u. Rondleiding in de basiliek met een gids.
Om 12.00 u. vertrek naar Terheijden voor een heerlijke lunch.
Om 14.00 u. vertrek naar Hilvarenbeek.
Om 14.45 u. Museum de Dorpsdokter met oude dokterspraktijk en apotheek. Ook een hilarische voordracht : Help de dokter vertelt.
Om 17.00 uur: vertrek naar Casteren voor een lekker diner in restaurant de Kruidenlucht.
Om 20.15 uur terug in Sint Oedenrode.
Kosten € 75,= over maken per bank onder vermelding van je naam, voornaam en “busreis”. Er kunnen 55 personen aan deze reis deelnemen.
Opgave voor: 10 mei.

Woensdag 5 juni: Bezoek aan het Edah museum, Binnen Parallelweg 2, 5701 PH Helmond.

Het Edah museum geeft een terugblik van het lange bestaan van de Edah winkels met vele herkenbare voorwerpen uit je jeugd. Er kunnen maximaal 50 personen aan deelnemen.
Vertrek: om 13.15 uur met auto's vanaf Sporthal de Streepen. Bij opgave vermelden hoeveel personen er mee kunnen rijden. Kosten aan de chauffeur te betalen : € 4,=
kosten museum: voor koffie en rondleiding: €,5 = over maken over per bank met vermelding van je naam, voornaam en ” Edah museum”. Opgave voor 22 mei.

Vrijdag 21 juni: Afsluiting seizoen met dag-fietstocht.

We willen graag het 1e halfjaar afsluiten met een fietstocht en een etentje.
Neem een flesje water mee en een lunchpakketje en een reflecterend hesje voor de veiligheid. Vertrek: om 9.30 uur vanaf parkeerplaats de Neul. Kosten: € 35,= inkl. fietstocht, eten en drinken. Over te maken per bank met vermelding van je naam en “fietstocht”. Opgave voor 6 juni. Graag vermelden of je vegetarisch wilt eten. Er kunnen maximaal 100 personen aan deelnemen.
Mocht je niet mee fietsen maar wel deelnemen aan het etentje dan zijn de kosten: € 25,= Dan bij opgave vermelden : “etentje”.
Voor het adres van de locatie en het tijdstip van het eten bellen naar Annelies van Kessel.
Bij slecht weer gaat het fietsen niet door, wel het eten. Bij twijfel over de weersomstandigheden bellen naar Annelies van Kessel, tel. 06 2979903.

(C) 2023 Vrouwen Contact Rooi